Tietoa meistä

Esa
Teemu

Esa Kejonen

Haluan auttaa ihmisiä tekemään asioita, joihin he eivät yksin pystyisi. Olen intohimoinen itsensä kehittäjä urheilussa, valmentamisessa sekä työelämässäni opettajana. Olen kilpa-urheillut useita vuosia pesäpallossa, josta jäi hienojen elämänkokemuksien lisäksi leikattu selkä.

Olen kirjoja ahmiva lukija sekä äänikirjojen suurkuluttaja. Myös erilaiset verkkovalmennukset ovat suosikkejani, ehkäpä meillekin sellainen vielä tehdään. Psyykkisestä valmennuksesta innostuin juurikin erilaisten kirjojen ja muiden urheilijakokemusten myötä. Jakaminen on oiva tapa kehittää myös itseään — puhumalla ja kirjoittamalla käsittelet asiaa uudestaan.

Vahvuusalueitani on oppimisen hyödyntäminen, ajattelutapojen muutokset, tapojen muodostaminen sekä ryhmätoiminnan kehittäminen. Haluan auttaa sinua toimimaan paremmin, rakkaudellisemmin ja viisaammin kokonaisvaltaisesti elämässäsi kohti uraa, johon haluat sitoutua!

Teemu Huhtakangas

Olen Teemu Huhtakangas. 28 vuotta. Mentaalipallon toinen perustaja ja valmentaja. Elämäni aikana olen kasvanut urheilemiseen ja sen innoittamana mottoni on ”Heittäydy ja hymyile”.

Mottoni on varmasti kasvattanut minut osin sellaiseksi, kuin nyt olen. Olen aloitteellinen ja yhteistyökykyinen sekä kunnianhimoinen että tavoitteellinen.

Koulutukseltani olen Liikunnanohjaaja AMK. Jyväskylän liikuntapsykologian perusopintojen kautta innostuin urheilupsykologiasta ja samalla sain peilattua pesäpallo-uraltani 11 eri seurassa koettuja ja opittuja asioita. Näiden oppien ja kokemuksien kautta minusta voisi myös sanoa, että olen urheiluelämän multipotentiaali. Tällä hetkellä teen työtä muutamien Superpesispelaajien psyykkisenä valmentajana, luennoin joukkueille sekä solmin kumppanuuksia urheiluseuran markkinoinnissa.

Mentaalipallon kautta haluan antaa ihmisille ajatuksia, tunteita ja työkaluja urheilemiseen ja elämiseen, jotta kasvu ihmisenä ei päättyisi koskaan.

%d bloggaajaa tykkää tästä: