Tietoa meistä

Mentaalipalloa — psyykkiset valmentajat

esa kejonen kuva mentaalipalloa
Esa
mentaalipalloa logo
teemu huhtakangas kuva mentaalipalloa
Teemu

Esa Kejonen

Haluan auttaa ihmisiä tekemään asioita, joihin he eivät yksin pystyisi. Olen intohimoinen itsensä kehittäjä urheilussa, valmentamisessa sekä työelämässäni opettajana. Olen kilpa-urheillut useita vuosia pesäpallossa, josta jäi hienojen elämänkokemuksien lisäksi leikattu selkä.

Olen kirjoja ahmiva lukija sekä äänikirjojen suurkuluttaja. Myös erilaiset verkkovalmennukset ovat suosikkejani, ehkäpä meillekin sellainen vielä tehdään. Psyykkisestä valmennuksesta innostuin juurikin erilaisten kirjojen ja muiden urheilijakokemusten myötä. Jakaminen on oiva tapa kehittää myös itseään — puhumalla ja kirjoittamalla käsittelet asiaa uudestaan.

Vahvuusalueitani on oppimisen hyödyntäminen, ajattelutapojen muutokset, tapojen muodostaminen sekä ryhmätoiminnan kehittäminen. Haluan auttaa sinua toimimaan paremmin, rakkaudellisemmin ja viisaammin kokonaisvaltaisesti elämässäsi kohti uraa, johon haluat sitoutua!

Teemu Huhtakangas

Olen Teemu Huhtakangas. 30 vuotta. Mentaalipallon toinen perustaja ja valmentaja. Elämäni aikana olen kasvanut urheilemiseen ja sen innoittamana mottoni on ”Heittäydy ja hymyile”.

Mottoni on varmasti kasvattanut minut osin sellaiseksi, kuin nyt olen. Olen aloitteellinen ja yhteistyökykyinen sekä kunnianhimoinen että tavoitteellinen.

Koulutukseltani olen Liikunnanohjaaja AMK. Jyväskylän liikuntapsykologian perusopintojen kautta innostuin urheilupsykologiasta ja samalla sain peilattua pesäpallo-uraltani 11 eri seurassa koettuja ja opittuja asioita. Näiden oppien ja kokemuksien kautta minusta voisi myös sanoa, että olen urheiluelämän multipotentiaali. Tällä hetkellä teen työtä muutamien pesispelaajien mentaalisena valmentajana ja luennoin joukkueille.

Mentaalipallon kautta haluan antaa ihmisille ajatuksia, tunteita ja työkaluja urheilemiseen ja elämiseen, jotta kasvu ihmisenä ei päättyisi koskaan.

Psyykkisen valmennuksen toteutus

Teemme valmennuksia sekä yksittäisinä valmentajina että valmennuspaketteina, joissa voimme kouluttaa parina sekä vuorotellen. Psyykkinen valmennus on pitkä prosessi, joka ei yhdessä viikonlopussa lähde vielä kasvamaan eksponentiaalisesti. Pyrimme luomaan pitkäkestoisia valmennussuhteita, jotka kehittävät jokaista valmennuksen osapuolta — valmennettavia sekä valmentajia.

Yritämme kylvää luennoillamme siemenen, joka kasvaa itsestäänkin, ilman jatkuvaa tarvetta tilata meidät valmentamaan uudestaan.

Tulemme kyllä uudestaankin. 😉

Yksilöiden psyykkinen valmennus

Valmennamme tilauksesta niin yksilöurheilijoita kuin joukkueurheilijoita myös yksilöinä. Meillä on jatkuvasti muutama valmennettava, joiden kanssa teemme töitä paremman henkisen kunnon eteen. Valmennettavat ovat sekä urheilijoita, että valmentajia.

Tällä hetkellä yksilöiden valmennuspaikkoja on vapaana. Jos kiinnostuit psyykkisestä valmennuksesta yksilönä, ota yhteyttä sivuilta löytyvällä lomakkeella tai somekanavissamme!

(Psyykkisen) Valmentajan tehtävä on tehdä itsestään tarpeeton.

Sananlasku valmentajuudesta
%d bloggaajaa tykkää tästä: